Profil Blogger

Ki Sundul

Assalamu ‘alaikum Wa Rohmatullahi Wa Barokatuh

Sakderengipun kawulo nyerat engkang katah wonten riki, dipun tepangaken kemawon, Nami kawulo Slamet ” Soendoel ” Sanyoto. Menawi wonten Kota Magetan riki sampun biasa ngangge peparap Ki Sundul. Alamat lengkap kawulo inggih meniko Rt. 01 Rw. 01 Tlatah Desa Sundul, Kademangan Parang, engkah taksih tumut tlatah Kabupaten Magetan. Dados menawi wontwn sederek sedoyo engkang liwat wontwn sak celakipun gubuk kawulo monggo pinarak.

 

Menawi wontwn engkang tangklet , menopo to alasanipun kawulo tumut gabung wonten  Komunitas Blogger Magetan ” Pring Sedhapur Club niki ?

Jawabanipun sederhana kemawon : Bileh kawulo wontwn Pring Sedhapur Club niki saget ngatahaken silaturahmi ugi ngaketaken pasederekan sesaminipun blogger engkang wonten tlatah Magetan niki. Kejawi meniko wonten Pring Sedhapur Club niki saget nyawijeaken visi lan misi ngangkat sedoyo potensi engkang wonten Magetan niki supados saget dikenal wonten dunia internasional. Dados paribasanipun namung sak klusu, kawulo pingin tumut andil majengaken Magetan niki sak saget kawulo. Saget kawulo nulis wonten blog, inggih meniko engkang kulo laksanaaken.

Hobbi Kawulo

1. NgeBLOG

Blog engkang kawulo kelola sakniki wonten kaleh, inggih meniko Sundul Magetan kalian Magetan Sundul Foto

2. Motrek

Kawulo remen motrek nopo kemawon engkang saget dipun potrek lan pantes kangge postingan wonten blog kawulo Magetan Sundul Foto

 

Kawulo kinten sampun katah engkang kawulo serat wonten Profil Anggota niki. Nyuwun ngapunten engkang akatah bilih wonten klenta klentunipun atut/ seratan amargi meniko nembe blajar nyerat ngangge boso jawi.

Wassalamu ‘alaikum Wa Rohmatullahi Wa Barokatuh

Ki Sundul

 

Ki Sundul
Seorang Blogger dari Desa Sundul Kecamatan Parang. Dengan Blog saya ingin menyapa dunia. Aktif ngeblog di http://soendoel.blogspot.com. Salam kenal buat semua
http://soendoel.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *