Milad Ke 1 Komunitas Blogger Magetan

4
460

SETAUN PRING SEDHAPUR CLUB

(16 Desember 2013)

Ora kroso patokan pring kang katancepake
Ono Taman Endah Magetian setahun kepungkur
Wus katon semi wiwit angremboko
Nambah kaendahane taman wetan Lawu iki

Sanadyan durung ngrembuyung koyo den karepake
Ananging wus ngremboko katon ijo royo royo
Ngelingi biyene amung papat patok anane
Sak-iki  wus dadi Pring Sedhapur kang kuat paguyubane

Pring Sedhapur kang katon ngremboko iki
Mugio dadi bibit kang apik lan tumoto
Nuwuhake bibit bibit anyar ono sak kiwo tengene
Kang biso nambah asri lan edipeni Taman Magetian iki

Umur setahun pancen durung biso kawastanan santoso
Ngadang angin banter kang asring tumomo
Ananging kedah terus yakin nganti sak-telenging ati
Pring Sedhapur tansah lestari ing Kota Magetan iki

Anyaman oyot ayot Pring kang nyawiji siji
Pang pangan Pring Sedhapur kang tansah gegandengan
Andadekake kekuatan lan kasantosan
Anetepi kekarepan lan gegayuhan kang luhur
Nyawiji Ambangun Bumi Mageti


Met Milad Komunitas Blogger Magetan “Pring Sedhapur Club”

(At Lereng Gunung Bancak. Desa Sundul, Parang, Magetan)
 
We Love PSC

4 COMMENTS

  1. Happy Setunggal taun PSC, mugi2 saget mengumpulkan dan menjalin silaturahmi kagem sedulur-sedulur Magetan dimanapun berada. 😀 #bahasa_campuran

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here